Köp biljett

Förboka biljett och knip en åtråvärd plats till 20-talsmiddagen, och gå gratis hela helgen i AF-borgen den 26-27 augusti.

Festivalbiljetterna förköper du via Ticketmaster eller via direktlänkarna nedan. Silver- och guldbiljetterna ger det bästa värdet, för de gäller under hela festivalen och nästan alla aktiviteter ingår, inklusive föreningen DMFs spelkonvent. 

Du kan också köpa dagsbiljetter 225kr direkt i kassan 

Silverbiljetten (395kr) gäller för alla aktiviteter i föreläsningsprogrammet på AF-borgen utan kostnad. Du kan pröva rollspel och låna spel gratis i brädspelscaféet på våning två och får ett välkomstpaket med program och information om Lund på 1920-talet. Dessutom erbjuder bandet rabatter och förmåner på aktiviteter runtom i Lund inklusive fritt deltagande i Lunds Spelfestival i samarbete med DMF.

Dessutom ger Silverbandet möjlighet att plussa på med ett rejält mingel på Tegnérs lördag kväll där föreläsare och namnkunniga gäster, både inom spel och litteratur, kommer finnas tillgängliga. Silverbiljett Plus (595kr) ger dig tillträde till minglet.

För övriga biljettyper och beställningar, kika in direkt på Ticketmasters sida. Om du inte är medlem när du beställer kommer du behöva ange lite extra information innan du har den åtråvärda silver- eller guldbiljetten i din hand. Ta med dig biljetten och växla in den till ett Silverband när du kommer till AF-borgen.

OBS: Särskilda aktiviteter med begränsat deltagarantal kan ha en egen avgift och tydlig information lämnas i så fall kring detta. Aktiviteter som kräver särskilt inträde köper du i Elosos butik på våning 2.