Bidra till Lund 1922!

För att förflytta Lund 100 år bakåt i tiden till 1922 så krävs att vi alla är med och bidrar! Över hela stan ska 1920-talet göra sig påmint, så vad vill du göra?

Du kan bidra med en föreställning, ett föredrag eller att erbjuda en 20-talsdrink på din restaurang. Kanske lagar ditt bageri en klassisk 20-talskringla, eller så öppnar ni er föreningslokal för att testa på charleston-dans? Det kan vara stort och smått, så länge det tar oss tillbaka till 1920-talet.

Lund 1922 erbjuder marknadsföring av ditt event på vår hemsida, och för utvalda arrangemang i våra sociala medier. Vissa passande arrangemang lägger vi även upp i Lunds evenemangskalender, för att få ännu mer spridning.

Du bidrar med lokal och ditt arrangemang, samt sköter eventuell biljetthantering. Lund 1922 erbjuder ett särskilt festivalband för våra besökare, och vi ser gärna att ni erbjuder en rabatt för de med bandet för att locka ytterligare gäster till festivalen så att marknadsföringen vi gör når så många som möjligt och lockar fler till er aktivitet.

Vill du vara med? Hör av dig till Sebastian på sebastian.bergholtz@visitlund.se eller fyll i formuläret nedan!

Eventet pågår den 26-27 augusti 2022, men du får gärna föreslå aktiviteter som pågår hela veckan.