Bidra till Lund 1922!

För att förflytta Lund 100 år bakåt i tiden till 1922 hoppas vi att alla vill vara med och bidra, oavsett om du bara är intresserad av det historiska Lund, av skräck och mystik eller av rollspel.

Du kan bidra med en föreställning, ett föredrag eller erbjuda en 20-tals drink på din restaurang. Kanske lagar ditt bageri en klassisk 20-talskringla, eller så öppnar ni er föreningslokal för att testa på Charleston-dans? Det kan vara stort och smått, så länge det tar oss tillbaka till 1920-talet.

Lund 1922 erbjuder marknadsföring av ditt event på vår hemsidan, och för utvalda arrangemang i våra sociala medier. Vissa passande arrangemang lägger vi även upp i Lunds evenemangskalender, för att få ännu mer spridning.

Du sköter själv ditt arrangemang, och din lokal samt ev biljetthantering. Lund 1922 erbjuder ett särskilt festivalband (silver och guld) för våra besökare, och vi ser gärna att ni erbjuder en rabatt för de med bandet för att locka ytterligare gäster till festivalen så att marknadsföringen vi gör når så många som möjligt och lockar fler till er aktivitet..

Eventet pågår den 26-27 augusti, men du får gärna föreslå aktiviteter som pågår hela veckan. Har du frågor om hur man fyller i formuläret? Kontakta gärna  sebastian.bergholtz@visitlund.se om du behöver stöd.

Sista anmälningsdag för arrangemang är 1 juni för att vi ska kunna få in arrangemang. Vi kommer också behöva en bild för att kunna marknadsföra ditt evenemang och kontaktar dig kring detta.

 

Om ditt arrangemang:

Beskriv vad du vill göra. Denna text kommer vi sedan använda för att marknadsföra ditt event på vår hemsidan och i vissa fall även på sociala medier.
Datumet då detta erbjudande gäller eller då ditt event pågår. Lund 1922 är 26-27 augusti så indikera om det är en eller båda dagarna eller om det äger rum någon annan dag.
Vilka tider gäller för arrangemanget?
Plats där arrangemanget skereller arena* Var pågår ditt arrangemang? Om du inte vet än, skriv det i så fall, eller om du behöver hjälp att fundera ut var ni kan vara. Glöm inte ange adress så besökare hittar dit.
Hur mycket kostar aktiviteten i inträde eller motsvarande? Skriv 0 om det är gratis.
Vad vill du erbjuda extra för de som skaffat silver/guldband till Lund 1922? Det kan tex vara 10-20% rabatt på din 20-talsdansföreställning, en gratis påtår på ditt café, en gratispryl vid köp eller något annat spännande.
Länk till webb där aktiviteten kommer marknadsföras.
Om biljettförsäljning sker via annan webbplats, ange denna här.
Namn på organisationen som ska stå som formell arrangör för aktiviteten