CoC Sverige

Call of Cthulhu Sverige : Den Som Äter Mitt kött

Scenario till Call of Cthulhu Sverige

Den som äter mitt kött skall leva för evigt, och jag i honom. Jag säger er, detta är Mitt Kött, och detta är Mitt Blod. Jag är sanningen vägen och livet. Ät av mig och ni skall ärva Guds rike. – Moses Niemi, Kiruna 1924

I Kiruna, en stad av nybyggda små arbetarkåkar och gruvbolagets institutioner predikas Guds ord i trånga trähus. Vissa predikar lite radikalare saker än andra. Ni har en släkting, Berit Tervonen som bor däruppe. Hon var nära och ni skriver julbrev varje år. En lugn sansad person, inte särskilt religiös. När hon så en Majdag skriver att Messias är återfödd och världen bara har 32 dagar kvar innan Domedagen vet ni att något är fruktansvärt fel.
Berit ber er komma till henne, komma upp och till den sista nattvarden. Det är dags att äta Herrens Kött.

Detta är ett arrangemang som spelas på konventsdelen av Lund 1922 (https://lund1922.se/konvent/).
Anmälan till detta arrangemang sker på spelfestival.dmfonline.se.
Inträde till Lund 1922 alternativt Lunds Spelfestival köper du en enklast här : https://lund1922.se/kampanj

Antal spelare: 4-5

Författare: Johannes Jörgensen

Tider: 

  •  Fredag 18-22