Anders Jansson på Grand Hotel 22/8

Lund 1922-veckan inleds med en specialkväll i Grands Piratensal med komikern och spelnörden Anders Jansson.

Separat facebook-event finns här. Antalet platser är begränsat så glöm inte att boka plats via WEIQ-appen (information i facebook-eventet)!

Läs nedan om spelgruppen och vår utlottning!

Spelgruppen

Spelgruppen består av :

  • Susanna Dzamic
    • Manusförfattare, producent och programledare. En välkänd röst i många av Sveriges Radios produktioner. Senast i humor- och satirprogrammet ”Fredag i P1” samt i ”På minuten”. Agerar både framför och bakom mikrofonen i olika podcasts, bl a Lund Comedy Festival Pod. Det här är första gången som Susanna spelar rollspel.
  • Johan Wester
    • Komiker och samhällsentreprenör, känd från HippHipp, och flitigt anlitad moderator och grundare av idéverkstaden Skånemotor. Flerfaldig vinnare av ”På spåret”, nybliven hedersdoktor vid Lunds Universitet. Älskar alla former av spel – frågespel, brädspel, rollspel. Har länge haft en TP-låda på toaletten och favoritspelet är Kremlin.
  • Per Welinder
    • Spelälskare sedan sent 70-tal. Främst strategispel, men även andra boardgames och rollspel med favoriten Dungeons & Dragons. Aktiv i studentlivet på 90-talet med spex- och nationsverksamheter. Yrkesbakgrund inom TV, reklam och kommunikation. Tidigare bl a Kommunikationschef för MFF. Född och uppvuxen i Lund, men det är först nu som vd på VisitLund som han har sitt första riktiga jobb i Lund.

Utlottning 

Under kvällen lottar vi ut en uppgradering från Silverbiljett till Guldbiljett på Lund 1922! Läs mer om biljetterna här.

 

Tid: Måndag 22 augusti, 18.00

Plats: Grand Hotel, Bantorget 1

Praktiskt: Platsbokning sker via WEIQ-appen. Läs mer här.